Consultancy & projectmanagement.

Leading in commercial solar

Bewezen succesvol.

Strategisch partner

Het Sunlogic team kenmerkt zich door zowel technische als financiële disciplines. Onze specialisten hebben 13 jaar ervaring binnen duurzaamheidssector op het gebied van ontwikkeling, financiering, realisatie & exploitatie van commerciële projecten. Een bewezen trackrecord van 105+ Megawatt zonne-energie projecten.

Jaar ervaren in solar

Megawatt track record

Consultancy

Sunlogic heeft kennis van de zonne-energie sector met een duidelijke visie op actuele ontwikkelingen. Wij zijn uw onafhankelijk consultancy partner op het hoogste niveau. Met de geïntegreerde consultancy- en engineeringoplossingen van Sunlogic kunt u een beroep doen op high level expertise en passie voor de technologie van onze specialisten.

Projectmanagement

Sunlogic biedt professioneel project- en bouwmanagement van uw zonne-energie project. Wij coördineren uw project op het gebied van ontwikkeling, financiering, realisatie en exploitatie. We zijn toegewijd om elk project – van start tot finish – op tijd op te leveren, aan de kwaliteitseisen en binnen het budget. Flexibel, solide en veilig. Dat is hoe we ideeën laten werken.

Due Diligence

Sunlogic onderzoekt de kwaliteit van uw investering in zonne-energie, voorafgaande aan de aankoop op juridische, financiële en technische aspecten. Middels een Due Diligence Research identificeert, elimineert en controleert u potentiële risico’s. Dit stelt u in staat een goed geïnformeerde beslissing te maken op basis van onafhankelijk advies. 

Sunlogic team.

Een ervaren team van specialisten

Bob van der Linden

Founding partner

  • Contracting
  • Finance
  • Legal

Felan renjaan

Founding partner

  • Engineering
  • Due Diligence
  • Projectmanagement

dit maakt ons uniek.

Een partnership die geld oplevert

 

High level expertise

13 jaar ervaring & 105+ Megawatt trackrecord in zonne-energie 

Risicomanagement

Identificeren, elimineren & controleren van risico's zonne-energie

resultaatgericht

Wij ontwikkelen strategieën die werken, met meetbaar resultaat

Partnership

Onze diensten kosten u geen geld, maar leveren direct geld op