energieopslag

verwezenlijk duurzame ambities met rendabele energieopslag

het proces

Energieopslag

Energieopslag speelt een belangrijke rol om duurzame ambities te verwezenlijken. De meest recente technieken bieden de perfecte oplossing in het huidige energielandschap met netcapaciteit- en aansluit problemen. Sunlogic maakt batterijopslag graag eenvoudig, daarom nemen wij de complexiteit van het volledige proces uit handen; van haalbaarheidsonderzoek tot realisatie & van betrouwbaar advies tot betrokken nazorg. Hieronder staat ons proces stap voor stap uitgelegd. Zo weet je binnen enkele minuten hoe we succesvol samenwerken.

Kennismaking

Strategie & haalbaarheid

Leveren & installeren

Beheer & onderhoud

1

Kennismaking

Alles wat we doen, begint met een eenvoudig gesprek

Je wil natuurlijk weten welke kansen en risico’s jouw plannen met zich meebrengen, zodat je goed geïnformeerde beslissingen kunt maken. Om je daarbij te helpen luisteren we naar je plannen, beantwoorden we je vragen en geven onafhankelijk en betrouwbaar advies waar je echt wat aan hebt. Samen bekijken we welke oplossing en financieel model past bij je situatie.

2

Strategie & haalbaarheid

Ambitieuze doelen te vertalen in praktische, uitvoerbare plannen

Als je plannen hebt om te verduurzamen wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je plannen ook haalbaar zijn. Daarom doen we er alles aan om jouw ambitieuze doelen te vertalen in praktische, uitvoerbare plannen welke financiële resultaten opleveren. We identificeren, elimineren en controleren technische risico’s en maximaliseren de financiële kansen in onze haalbaarheidsstudie.

3

Leveren & installeren

De laagste investering voor de beste technische oplossing

We denken na over de complete installatie; van de beste materialen tot kwalitatieve uitvoering. Onze hoogstaande kwaliteitsnormen garanderen een energieopslag systeem dat 30 jaar zorgeloos en maximaal presteert. We stellen alles in het werk om je project, van start tot finish, op tijd op te leveren. Wij werken met een ervaren team van batterij specialisten en waarborgen dat de werkzaamheden conform de handleiding, wet- en regelgeving, veiligheidseisen en goed vakmanschap worden uitgevoerd. 

4

Beheren & onderhouden

30 jaar optimale prestaties en zekerheid, zonder gedoe

De betrokkenheid van een partner met een lange termijn visie is essentieel met betrekking tot beheren & onderhouden. We minimaliseren de operationele kosten voor onderhoudswerkzaamheden door het treffen van de juiste voorzieningen, zodat onderhoud veilig & efficiënt uitgevoerd kan worden. Dankzij onze technische kennis en jarenlange ervaring kunnen we een optimale werking garanderen.

start vandaag

Profiteer net als tientallen andere bedrijven

Wij vertellen je alles over de wolken en mist van financiële modellen, fiscale voordelen & subsidies en technische mogelijkheden. Ongeacht de fase van besluitvorming waar jij jezelf in bevindt.

Ontdek binnen één uur welke oplossing past bij je situatie met ons compleet onafhankelijk advies, zonder enige verplichting!

de voordelen

Het resultaat van energieopslag  

Hoog rendement

We maximaliseren continu je rendement door actief management op de energiemarkt.

Toekomstbestendig

We leveren een toekomstbestendig product voor een beter klimaat met een duurzaam imago.

blank

Volledige controle

We maken je minder afhankelijk van het stroomnet voor je eigen verbruik.

blank

Waarde creëren

We combineren meerdere, flexibele verdienmodellen met één batterij.