zonnestroom opwekken

INVESTEER in een nieuwe, duurzame en rendabele toekomst

het proces

Zonnestroom opwekken

Zonnestroom is de meest aantrekkelijke techniek voor het opwekken van duurzame energie. Gebruik maken van daken en grond biedt prachtige kansen voor een nieuw, duurzaam- en rendabel inkomstenmodel. Sunlogic maakt zonnestroom graag eenvoudig, daarom nemen wij de complexiteit van het volledige proces uit handen; van haalbaarheidsonderzoek tot realisatie & van betrouwbaar advies tot betrokken nazorg. Hieronder staat ons proces stap voor stap uitgelegd. Zo weet je binnen enkele minuten hoe we succesvol samenwerken.

Kennismaking

Strategie & haalbaarheid

Bouwen & installeren

Beheer & onderhoud

1

Kennismaking

Alles wat we doen, begint met een eenvoudig gesprek

Je wil natuurlijk weten welke kansen en risico’s jouw plannen met zich meebrengen, zodat je goed geïnformeerde beslissingen kunt maken. Om je daarbij te helpen luisteren we naar je plannen, beantwoorden we je vragen en geven onafhankelijk en betrouwbaar advies waar je echt wat aan hebt. Samen bekijken we welke oplossing en financieel model past bij je situatie.

2

Strategie & haalbaarheid

Ambitieuze doelen te vertalen in praktische, uitvoerbare plannen

Als je plannen hebt om te verduurzamen wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je plannen ook haalbaar zijn. Daarom doen we er alles aan om jouw ambitieuze doelen te vertalen in praktische, uitvoerbare plannen welke financiële resultaten opleveren. We identificeren, elimineren en controleren technische risico’s en maximaliseren de financiële kansen in onze haalbaarheidsstudie.

3

Bouwen & installeren

De laagste investering voor de beste technische oplossing

We denken na over de complete installatie; van de beste materialen tot kwalitatieve uitvoering. Onze hoogstaande kwaliteitsnormen garanderen een zonnestroom systeem dat 25 jaar zorgeloos en efficiënt presteert. We stellen alles in het werk om je project, van start tot finish, op tijd op te leveren. Wij werken met een ervaren team van solar installateurs en waarborgen dat het systeem conform de handleiding, wet- en regelgeving, veiligheidseisen en goed vakmanschap worden uitgevoerd. 

4

Beheren & onderhouden

25 jaar optimale prestaties en zekerheid, zonder gedoe

De betrokkenheid van een partner met een lange termijn visie is essentieel met betrekking tot beheren & onderhouden. We minimaliseren de operationele kosten voor onderhoudswerkzaamheden door het treffen van de juiste voorzieningen, zodat onderhoud veilig & efficiënt uitgevoerd kan worden. Dankzij onze technische kennis en jarenlange ervaring kunnen we een optimale werking garanderen.

start vandaag

Profiteer net als tientallen andere bedrijven

Wij vertellen je alles over de wolken en mist van financiële modellen, fiscale voordelen & subsidies en technische mogelijkheden. Ongeacht de fase van besluitvorming waar jij jezelf in bevindt.

Ontdek binnen één uur welke oplossing past bij je situatie met ons compleet onafhankelijk advies, zonder enige verplichting!

de voordelen

Het resultaat van zonnestroom opwekken  

Hoog rendement

We verlagen je energiekosten en genereren nieuwe inkomsten uit teruglevering van energie.

Toekomstbestendig

We leveren een toekomstbestendig product voor een beter klimaat met een duurzaam imago.

blank

Volledige controle

We maken je minder afhankelijk van het stroomnet zodat je geen last hebt van stijgende prijzen.

blank

Waarde creëren

We verhogen de waarde door het toepassen van meerlaagse functies.