SDE++ subsidie 2022
Performance check

SDE++ Subsidie 2022 aanvragen

Duurzame energie is doorgaans duurder dan grijze energie. De SDE++ subsidie is bedoeld om de onrendabele-top te compenseren. Het rendement op je investering in een zonnestroom systeem wordt verhoogd dankzij deze subsidieregeling. Het toekenningsbeleid voor subsidie van Rijksdienst Ondernemend Nederland (RVO) hanteert een ”First come – First serve” regeling. In dit beleid zijn elementen zoals beschikbaar budget, gefaseerde openstelling en concurrentie tussen de verschillende duurzame technieken opgenomen. 

Elke klantvraag is weer anders. Onze invulling is dan ook altijd maatwerk op basis van bewezen methoden. Ben je benieuwd wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

start vandaag

Profiteer net als tientallen andere bedrijven

Wij vertellen je alles over de wolken en mist van financiële modellen, fiscale voordelen & subsidies en technische mogelijkheden. Ongeacht de fase van besluitvorming waar jij jezelf in bevindt.

Ontdek binnen één uur welke oplossing past bij je situatie met ons compleet onafhankelijk advies, zonder enige verplichting!

onze expertisegebieden

Waar we energie van krijgen

Strategie & concept

SDE Subsidie

blank

Ontwerpen & engineeren

blank

Financieren & investeren

blank

Bouwen & installeren

blank

Beheren & onderhouden

blank