we doen het samen.

wij nemen u mee in het proces
Maak direct een afspraakadviesrapport aanvragen

Stap 1.

Kennismaken 

Kennismaken doet u met Bob, één van de oprichters van Sunlogic. Tijdens deze kennismaking luisteren wij naar uw plannen, zullen wij uw vragen beantwoorden en strategisch advies geven waar u echt iets aan heeft. Samen bepalen we de doelstellingen van uw zonne-energie project.

Stap 2.

Vrijblijvend adviesrapport 

Sunlogic laat u zien welk potentieel resultaat u kunt behalen met een winstgevend zonne-energie systeem. Het adviesrapport bestaat uit strategisch advies, technisch systeem ontwerp, indicatieve businesscase, financieel resultaat en doelgericht stappenplan.

Stap 3.

Onderzoek haalbaarheid

In de haalbaarheidsstudie worden de technische mogelijkheden onderzocht. De haalbaarheid wordt getoetst aan de hand van onder andere de constructieve draagkracht, opbouw & kwaliteit van het dak en capaciteit van de aansluiting. 

Lees hier alles over onderzoek haalbaarheid

blank
blank

Stap 4.

SDE Subsidie aanvragen

Om maximaal te profiteren van zonne-energie adviseert Sunlogic u vroegtijdig bij het aanvragen van SDE++ subsidie. Een complete en sluitende aanvraag vergroot de slagingskans. Hierdoor heeft u voor een periode van 15 jaar een gegarandeerd kWh tarief.

Lees hier alles over SDE subsidie aanvragen

Stap 5.

Ontwerpen en Engineeren

In het ontwerp van een zonne-energie systeem dient rekening gehouden te worden met alle veiligheid, ontwerp -en verzekeringsnormen. Op basis hiervan wordt een definitief ontwerp gemaakt van het aantal te plaatsen zonnepanelen, onderconstructie, bekabeling en omvormers.

Lees hier alles over ontwerpen & engineering

blank
blank

Stap 6.

Financiering en investeren

Om de vereiste project zekerheid te kunnen garanderen dienen technische, juridische en financiële aspecten zorgvuldig op elkaar afgestemd te worden. Sunlogic identificeert, elimineert en controleert de mogelijke risico’s op voorhand met een due diligence zodat projectfinanciering gegarandeerd is.

Lees hier alles over financiering & investeren

Stap 7.

Bouwen en Installeren

Sunlogic helpt u bij het vinden van de juiste installatiepartner. Door offertes eerlijk te vergelijken op gebied van kwaliteit, garantievoorwaarden, opbrengsten en engineering selecteert u de installatiepartij welke het beste bij uw wensen past. Tijdens de bouw voert Sunlogic controles uit en begeleidt externe inspecties om langdurige prestaties te garanderen. 

Lees hier alles over bouwen & installeren

blank
blank

Stap 8.

Beheren en onderhouden

Doordat Sunlogic vanaf het begin betrokken is met een lange termijn visie, zullen kritische aspecten met betrekking tot Beheer en Onderhoud “First-Time-Right” meegenomen worden in uw project. Dankzij onze technische kennis en jarenlange ervaring zal uw zonne-energie systeem te beheren en onderhouden zijn zonder technische risico’s en financiële verrassingen.

Lees hier alles over beheren & onderhouden

dit maakt ons uniek.

Een partnership die geld oplevert

 

High level expertise

13 jaar ervaring & 105+ Megawatt trackrecord in zonne-energie 

Risicomanagement

Identificeren, elimineren & controleren van risico's zonne-energie

resultaatgericht

Wij ontwikkelen strategieën die werken, met meetbaar resultaat

Partnership

Onze diensten kosten u geen geld, maar leveren direct geld op

Onze expertise.

Kennis van het proces 

Controle haalbaarheid

blank

SDE Subsidie aanvragen

blank

Ontwerpen & engineeren

blank

Financieren & investeren

blank

Bouwen & installeren

blank

Beheren & onderhouden

blank