Zonnepanelen zakelijk? samen met een onafhankelijk partner De beste oplossing en het hoogste resultaat

Vraag hier uw gratis oriëntatiegesprek aan

01

Volledig onafhankelijk

Sunlogic biedt volledig onafhankelijk advies waarbij úw belangen voorop staan. Sunlogic heeft kennis van de commerciële zonne-energie sector met een duidelijke visie op actuele ontwikkelingen. Wij coördineren uw project op het gebied van ontwikkeling, financiering, realisatie en exploitatie.

02

Passende oplossing

U heeft concrete doelstellingen. Bijvoorbeeld de waarde verhogen van uw pand, waarde toevoegen voor de gebruiker of maximaal financieel rendement. Dat maakt het per definitie een strategische aangelegenheid. Afhankelijk van uw korte -en lange termijn doelstellingen bepalen we samen wat voor u de beste oplossing is.

03

Het hoogste resultaat

U wilt resultaat zien. Return on Investment! Bij Sunlogic draait alles om uw doelstellingen. Op basis van zorgvuldige simulaties van mogelijke scenario’s optimaliseren onze specialisten uw directe inkomsten en daarmee het rendement op uw investering. Wij creëren strategieën die werken voor uw bedrijf, met meetbaar resultaat! 

duurzaam.

Zonnepanelen zakelijk

Zonne-energie is de meest aantrekkelijke techniek voor het opwekken van duurzame energie. Geen enkele andere energiebron heeft een marginale kost per geproduceerde energie dan zonne-energie. Bedrijfsdaken lenen zich uitstekend voor een nieuw, duurzaam investeringsmodel.

Zonnepanelen kopen 

Sunlogic ontwerpt het meest krachtige en efficiënte zonne-energie systeem. Hierbij houden we rekening met alle veiligheids, ontwerp -en verzekeringsnormen. Op basis hiervan wordt het optimum bepaald van het aantal te plaatsen zonnepanelen, onderconstructie, bekabeling en omvormers.

Dak of grond verhuren

In geval van dak of grond verhuren wordt uw locatie gebruikt door een ontwikkelaar voor de exploitatie van een zonne-energie systeem. Voor het beschikbaar stellen van uw dak ontvangt u een financiële vergoeding.

Zonnepanelen leasen

Met een operational lease neemt een ontwikkelaar de investering van het systeem voor rekening, daarvoor betaalt u jaarlijks een vast bedrag. U ontvangt alle energieopbrengsten en profiteert in dit geval van een besparingen in de vorm van lagere maandelijkse energiekosten.

Sunlogic.

Onafhankelijk partner

Sunlogic heeft kennis van de commerciële zonne-energie sector met een duidelijke visie op actuele ontwikkelingen. Met geïntegreerde consultancy, engineering -en projectmanagement oplossingen ontwikkelen wij strategieën met meetbaar resultaat!

JAAR ERVARING IN SOLAR

%

GRATIS ADVIES

MEGAWATT TRACK RECORD

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Tijdens het oriënatiegesprek luisteren wij naar uw plannen, zullen wij uw vragen beantwoorden en strategisch advies geven waar u echt iets aan heeft. Samen bepalen we de doelstellingen van uw zonne-energie project.

✅ Gratis oriënterend gesprek
✅ Onafhankelijk advies
✅ Toekomstgerichte oplossing
✅ Maximaal resultaat
✅ Doelgericht stappenplan

Vraag hier uw gratis oriëntatiegesprek aan